L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha creat, amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, una nova versió del plànol del municipi en el qual s’hi inclou de manera molt visual diferents informacions d’interès turística i de serveis.

Al plànol s’hi inclou una presentació del municipi, dels espais i del seu entorn, telèfon d’interès, les fires i festes de Sant Cugat Sesgarrigues. També s’hi pot trobar el llistat d’entitats i associacions del municipi amb l’any de fundació, una relació dels equipaments i serveis municipals, plànol dels polígons, punts d’interès, exposicions, passejades, els comerços, on menjar i on dormir.

El nou plànol fa una aposta per les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i incorpora un codi QR a través del qual s’accedeix al llistat actualitzat d’empreses que hi ha al Polígon Industrial La Masia. El plànol també utilitza pictogrames per a senyalitzar punts d’interès del municipi com els punts d’informació turística, les fonts públiques, entre d’altres.

El disseny d’aquest plànol turístic i de serveis l’ha fet el Raül González de l’estudi Rufus, i les fotos que apareixen al plànol han estat cedides per: Maria Rosa Farré Galimany, Agustí Iglesias, Cristina Galofré i Núria Guinovart.

Us podeu descarregar el plànol turístic i de serveis de Sant Cugat Sesgarrigues AQUÍ