Novament arriba Juliol i, amb ell, la nostra Festa Major! Com venint fent darrerament, des de la Comissió de Festes us volem avançar algunes novetats i recordar-vos alguns detalls perquè tot funcioni com cal. Som-hi:

NOVETATS

Canvis en el programa d’actes. Llegiu i torneu a llegir i fullejar el programa amb atenció! Si, no ens hem equivocat! Hi ha actes principals que canvien de dia i ubicació.. anoteu bé les agendes!

Col·laboració amb la venda de programes. Per a una festa de tots i totes, a partir del 6 de juliol passarem a vendre el programa (preu 40€) per les cases. Aquest any, amb la intenció d’agrair especialment a tothom qui col·labora, amb la compra del programa de FM obsequis i descomptes per diversos actes de la Festa que són de pagament!

CONTINUEM AMB…

Curs de Ball de Festa Major. Repetim experiència!  Els tres primers dijous de Juliol a les 21h a la Plaça de l’Ajuntament! El curs és gratuït i per a tots i totes! Ballem?

Sopar a la fresca. No podia faltar… ja es tradició! Serà el dissabte 22 juliol i caldrà apuntar-se a l’Agrobotiga del 12 al 19 de Juliol. Preu 2€! Recordeu que cal portar-se el sopar i els estris, i nosaltres posem beguda, postres, sortejos, música i… molta gresca!

Sankubirra 3.0. Una nova edició millorada i renovada el divendres 21! Caldrà comprar els tiquets a l’Agrobotiga del 12 al 19 de Juliol! Preu Adults 10€ i Nens 6€ (aperitiu de sortida, 6 cerveses/refrescos i entrepà). I l’ingredient bàsic… Molta Festa!

Concurs de truites. Cada any més truites… i més bones! Animeu-vos a fer-ne una… i a tastar-les totes!

Pregó. Mantenim  l’horari… 21h!

Mil gràcies i fins ben aviat! Alegria que és Festa Major!