En motiu de la commemoració del Dia internacional contra la violència envers les dones, 25 de novembre, s’han organitzat diverses activitats, per a tots els públics al nostre municipi:

  • “VEUS”: Taller de reflexió sobre violència de gènere:

Dissabte 24 de novembre a les 18:30h a la Sala Polivalent.

Tallers de reflexió sobre la violència de gènere, a partir del documental “Ferides” (que va ser dirigit per Susanna Barranco, l’any 2008, amb el suport de l’Institut Català de les Dones), en el qual apareixen entrevistades dones que han patit maltractaments masclistes i el documental “Buits” (dirigit per Susanna Barranco l’any 2011 amb el suport de l’Obra Social La Caixa, l’Ajuntament de Barcelona i d’Institut Català de les Dones) presenta el testimoni d’homes agressors en procés de rehabilitació.

Cal inscripció prèvia, per correu electrònic a rodriguezay@diba.cat, al telèfon 938970103 o whatsapp 628379943, abans del dia 21 de novembre.

  • CINEMA: SOLO MIA:

Diumenge 18 de novembre a les 18h a l’auditori

“Sólo mía” és una pel·lícula espanyola protagonitzada per Sergi López i Paz Vega i dirigida per Javier Balaguer.

Està basada en la violència domèstica que moltes dones pateixen dels seus marits.

Joaquín (Sergi López) i Ángela (Paz Vega) són una parella feliç i enamorada. L’amor va sorgir entre ells d’un enamorament sobtat, es van casar al cap de pocs mesos i eren feliços. El seu primer embaràs els va omplir de vida … fins que poc després van aparèixer els primers retrets i insults. Tan sols va ser necessari un mal dia de Joaquín perquè Ángela descobrís el veritable caràcter violent del seu espòs.

  • TALLERS DE CUINA AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE:

Taller de cuina per a infants: dimarts 27 de novembre de 17h a 18h

Taller de cuina per dones: dimecres 28 de novembre de 18h a 19h

Taller de cuina per a homes: dijous 29 de novembre de 19h a 21h

Tots els tallers es faran a la cuina del Centre cívic.

Cal inscripció prèvia, per correu electrònic a rodriguezay@diba.cat, al telèfon 938970103 o whatsapp 628379943, abans del dia 20 de novembre.