En motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el  dissabte 9 de setembre tindrà lloc l’espectacle: HEM ESCOLLIT . Vinguts del que fórem, restem el que som. A càrrec de Òscar Intente.

Serà a les 20h a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues

L’espectacle consta d’un recull de poemes amb reflexions dels nostres poetes sobre el seu país. Un espectacle on la paraula és l´única protagonista. El poder de la paraula nua, les veus de diferents poetes al llarg de diferents èpoques .

Amb tot,  no es tracta d´un recital, sinó d´una interpretació viscuda on els temes ens arriben d´una manera absolutament teatral, amb solemnitat, amb humor, amb ironia… Un exercici de virtuosime actoral al servei de la poesia.

Òscar Intente és actor de teatre, televisió i cinema, els seus darrers treballs han estat a la sèrie de TV3 La Riera  en el personatge de Santi, així com també ha participat en altres sèries com Ermessenda, Vendelplà, KMM, Històries del Zoo, Setze dobles… I a RTVE: Cuéntame.

Ha treballant amb diferents companyies de teatre com la Companyia Flotats i el Teatre Nacional de Catalunya entre molts d’altres. Al cinema ha participat en dues pel·lícules de Ventura Pons (Any de gràcia i Un berenar a Ginebra), en l`òpera prima de Mar Coll, “Tres dies amb la família” i a “Clara no lo esperava” de Roser Aguilar.

I el diumenge 10 de setembre, un any més, tindrà lloc la caminada a la Font del Cuscó. Ens trobarem a les 8:30h a la Plaça del Sindicat. Recordeu que cal portar esmorzar i calçat còmode.